uw auto optimaal beschermen bij DW car care

Glascoating is om uw auto optimaal te beschermen tegen de invloeden van buitenaf, denk hierbij aan pekel, zout, UV, vuil, regen, zand. Om uw auto hiertegen de beschermen is er een speciale lakcoating/glascoating voor nodig. Het grote verschil tussen een waxcoating of een nanocoating is dat glass coatings een zeer langdurige bescherming geven. DW Car Care in Heerenveen werkt met ieder merk of type auto. Wij werken voor bedrijven, autodealers maar natuurlijk ook voor particulieren.

Labocosmetica

De #Labocosmetica® Ceramic Coatings bieden u de mogelijkheid om uw voertuig hiertegen te beschermen. Beschermende middelen kunnen worden onderverdeeld in drie typen, elk met hun eigen verschillende kenmerken op het gebied van duurzaamheid, krasbestendigheid en kostprijs.

De #Labocosmetica® Ceramic Coatings bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele wax producten:

  • Langdurige bescherming (vanaf 24 maanden)*
  • Sterke resistentie tegen chemicaliën
  • Krasbestendig
  • Indrukwekkend glans- en spiegeleffect
  • Extreem heldere en intensievere lakkleur
  • Waterafstotend
  • Eenvoudig te reinigen

De #Labocosmetica® Ceramic Coatings zorgen voor een uniek zijdezacht, spiegeleffect van het behandelde oppervlak. Het oppervlak wordt zo egaal dat vuil zich moeilijker hecht, hierdoor langer schoon blijft en veel makkelijker te reinigen is.

Coating toepassing

De #Labocosmetica® Ceramic Coatings worden aangebracht door zorgvuldig geselecteerde en ervaren professionals. Het is immers van belang dat het lakwerk van uw auto op de juiste wijze wordt voorbereid en dat de coating vakkundig wordt aangebracht. De specialisten hebben kennis van autolakken en beschikken over de juiste gereedschappen en hulpmiddelen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de waarde van uw auto optimaal beschermd is.